Δεσποινα Βανδη Ντεμησ Νικολαιδησ Διαζυγιο : Διαζύγιο για ένα από τα γνωστότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Δεσποινα Βανδη Ντεμησ Νικολαιδησ Διαζυγιο : Διαζύγιο για ένα από τα γνωστότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.. Γειάκάθε λίγοκαι λιγάκινα γεμίζωτο τασάκιμε τσιγάρα και με πόνοκι όλα αυτά για σένα μόνομα. Την είδηση γνωστοποίησε ο manager της δέσποινας βανδή, γιώργος αρσενάκος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης: Η δέσποινα βανδή (πραγματικό όνομα: Νικολαΐδης» η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους, με ανακοίνωση που εστάλη στα media από τον γιώργο αρσενάκο, manager της δέσποινας. Τότε η δέσποινα βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ mamma mia στο θέατρο παλλάς, και ο ντέμης νικολαΐδης της έκανε on air παράπονα στον αέρα άστα θα τα πούμε εκτός αέρα», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα ο ντέμης νικολαΐδης με την δέσποινα βανδή να του απαντά με αμηχανία.

Και ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. «θεώρησαν όμως ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης, το πρωί της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι πήραν διαζύγιο, ύστερα από 18 χρόνια γάμου.

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο ...
Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, ο ... from media.enikos.gr
Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης χώρισαν! Η γνωριμια, ο μεγαλος ερωτας και το διαζυγιο. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Την είδηση γνωστοποίησε ο manager της δέσποινας βανδή, γιώργος αρσενάκος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης: Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια. Μετά από 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια έγγαμου βίου, η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν την λύση του γάμου τους. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης συζητούσαν εδώ και καιρό το διαζύγιο. Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους.

Η είδηση του χωρισμού τους προκάλεσε ποικίλα σχόλια αλλά και αντιδράσεις στα social media.

Είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες σε πωλήσεις δίσκων τα τελευταία χρόνια.στην πρεμιέρα του πρώτου κύκλου του the voice το 2014 αναφέρθηκε πως η. Η τραγουδίστρια και πρώην άσος των γηπέδων έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τα δυο τους παιδιά μελίνα και γιώργο. Δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης χώρισαν! Νικολαΐδης» η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους, με ανακοίνωση που εστάλη στα media από τον γιώργο αρσενάκο, manager της δέσποινας. «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου. Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η δέσποινα και ο ντέμης, η ελένη και ο γιάννης, η φαίη και ο γιώργος, η σίσσυ και ο θοδωρής. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου. Την είδηση γνωστοποίησε ο manager της δέσποινας βανδή, γιώργος αρσενάκος, μέσω ανακοίνωσης. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τότε η δέσποινα βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ mamma mia στο θέατρο παλλάς, και ο ντέμης νικολαΐδης της έκανε on air παράπονα στον αέρα άστα θα τα πούμε εκτός αέρα», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα ο ντέμης νικολαΐδης με την δέσποινα βανδή να του απαντά με αμηχανία. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τη μελίνα και τον γιώργο.

Η είδηση του χωρισμού τους προκάλεσε ποικίλα σχόλια αλλά και αντιδράσεις στα social media. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και. Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους. Μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου, δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους πορεία και το περιοδικό μάλιστα, το περιοδικό αναφέρει ότι ο χωρισμός θα είχε έλθει νωρίτερα, αλλά η δέσποινα βανδή ήταν εκείνη που πίστευε ότι έπρεπε να το καθυστερήσουν. Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του διαζυγίου της δέσποινας βανδή και του ντέμη νικολαΐδη, ύστερα από 18 χρόνια γάμου.

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Γιόρτασαν την 11η ...
Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Γιόρτασαν την 11η ... from www.tlife.gr
Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου. «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τη μελίνα και τον γιώργο. Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους. Η δέσποινα βανδή είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι ηχογράφησε μια από τις μεγάλες επιτυχίες της λίγο μετά από έναν καβγά που είχε με τον ντέμη νικολαΐδη. Νικολαΐδης» η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους, με ανακοίνωση που εστάλη στα media από τον γιώργο αρσενάκο, manager της δέσποινας. Δεν πρόλαβε η βόμβα του διαζυγίου του ντέμη νικολαΐδη με τη δέσποινα βανδή να σκάσει και οι χρήστες του twitter βρήκαν αφορμή να βέβαια κάποιοι πιο «δημιουργικοί» το πήγαν παραπέρα, και συνέδεσαν τον διαζύγιο του ζευγαριού με την τηλεοπτική συνάντηση της βανδή με την άννας βίσση. Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του διαζυγίου της δέσποινας βανδή και του ντέμη νικολαΐδη, ύστερα από 18 χρόνια γάμου.

Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η δέσποινα και ο ντέμης, η ελένη και ο γιάννης, η φαίη και ο γιώργος, η σίσσυ και ο θοδωρής. Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος και το διαζύγιο. Μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου, δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους πορεία και το περιοδικό μάλιστα, το περιοδικό αναφέρει ότι ο χωρισμός θα είχε έλθει νωρίτερα, αλλά η δέσποινα βανδή ήταν εκείνη που πίστευε ότι έπρεπε να το καθυστερήσουν. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου. Την είδηση γνωστοποίησε ο manager της δέσποινας βανδή, γιώργος αρσενάκος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης: Τότε η δέσποινα βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ mamma mia στο θέατρο παλλάς, και ο ντέμης νικολαΐδης της έκανε on air παράπονα στον αέρα άστα θα τα πούμε εκτός αέρα», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα ο ντέμης νικολαΐδης με την δέσποινα βανδή να του απαντά με αμηχανία. Με ανάρτησή της στο twitter, η ναταλία γερμανού σχολίασε το διαζύγιο της δέσποινας βανδή και του ντέμη νικολαΐδη. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Χώρισαν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια γάμου. H δέσποινα βανδή και o ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν τον σεβασμό της απόφασής τους. Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια. Ο ντέμης νικολαΐδης και η δέσποινα βανδή εντοπίστηκαν για τελευταία φορά μαζί σε βραδινή έξοδο, τον φεβρουάριο του 2020, όταν παρακολούθησαν τη θεατρική. Μετά από 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια έγγαμου βίου, η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν την λύση του γάμου τους.

Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης, το πρωί της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι πήραν διαζύγιο, ύστερα από 18 χρόνια γάμου. Μετά από 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια έγγαμου βίου, η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν την λύση του γάμου τους. Την ανακοίνωση απέστειλε στα media ο manager της η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα από την αρχή κιόλας της σχέσης τους. Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης συζητούσαν εδώ και καιρό το διαζύγιο.

Βανδη Ντεμησ - Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Για ...
Βανδη Ντεμησ - Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Για ... from www.tlife.gr
Αυτή τη σελίδα την αναγνωρίζω ώς επίσημη και διαχειρίζεται απο εμένα προσωπικά και τους. Η γνωριμια, ο μεγαλος ερωτας και το διαζυγιο. Σαν βόμβα έσκασε στην ελληνική σόουμπιζ η ανακοίνωση πως οι δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου και 22 χρόνια κοινής ζωής. Αναφερόμενη στο τραγούδι «στα 'δωσα όλα», η δέσποινα βανδή είχε πει στον νίκο χατζηνικολάου Ενα από τα πιο αγαπημένα. Την ανακοίνωση απέστειλε στα media ο manager της η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα από την αρχή κιόλας της σχέσης τους. Είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες σε πωλήσεις δίσκων τα τελευταία χρόνια.στην πρεμιέρα του πρώτου κύκλου του the voice το 2014 αναφέρθηκε πως η. Το ζευγάρι, μετά από 18 χρόνια γάμου, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους.

«ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε τη λύση του γάμου του στα media. Τότε η δέσποινα βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ mamma mia στο θέατρο παλλάς, και ο ντέμης νικολαΐδης της έκανε on air παράπονα στον αέρα άστα θα τα πούμε εκτός αέρα», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα ο ντέμης νικολαΐδης με την δέσποινα βανδή να του απαντά με αμηχανία. «θεώρησαν όμως ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών. Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους. Νικολαΐδης» η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους, με ανακοίνωση που εστάλη στα media από τον γιώργο αρσενάκο, manager της δέσποινας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης χώρισαν! Την είδηση γνωστοποίησε ο manager της δέσποινας βανδή, γιώργος αρσενάκος, μέσω ανακοίνωσης. Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του διαζυγίου της δέσποινας βανδή και του ντέμη νικολαΐδη, ύστερα από 18 χρόνια γάμου. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου. Η δέσποινα και ο ντέμης, η ελένη και ο γιάννης, η φαίη και ο γιώργος, η σίσσυ και ο θοδωρής.

Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους ντεμησ βανδη. Και ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook